6EP Basic

De basic is een spaanplaat kist welke wordt afgewerkt met eikenprintfolie. De kist wordt geleverd met houten montage en gerimpeld satijnen interieur.


6EP Blauw Kleur RAL5017

Dit kistmodel is in elke gewenste RAL-kleur leverbaar, gelakt in zijdeglas. Ook mogelijk in hoogglans.


6EP-Spierwit Kleur RAL 9016

Dit kistmodel is in elke gewenste RAL-kleur leverbaar, gelakt in zijdeglas. Ook mogelijk in hoogglans. RAL 9016 is een spierwitte kleur.


750 Loliet

Onbewerkt massief lichtgewicht populieren houten kist met vlak deksel, houten montage, kleine houten sluitschroefjes en ongebleekt katoenen interieur. De kist is zonder toevoeging van lakken en bevat ‘eerlijke’ materialen. De kist is geschikt voor het maken van eigen teksten of tekeningen met kleurpotloden, stiften, wasco of krijt.


873 Steigerdelen

Een robuuste massieve kist van steigerhout geproduceerd. De sfeer van het materiaal wordt zoveel mogelijk in stand gehouden.


904 Puur

De kist is gemaakt van afvalhout. De kist is 100% recycle en een eerlijk Nederlands product. Stukjes afvalhout worden geselecteerd op dikte en bruikbaarheid, en ontdaan van nietjes, krammen, spijkers en samengevoegd tot een pallet van plankjes (mozaïek). Door de exclusieve samenwerking met een sociale werkplaats is deze kist geheel Maatschappelijk Verantwoord (MVO) geproduceerd. Mensen blijven hierdoor aan het werk en verdienen hun eigen geld zonder subsidie. Elk model is uniek.


6E Amber

Deze spaanplaat kist wordt afgewerkt met eikenfineer. Met de bijpassende houten montage en mogelijkheid voor satijnen of biologisch katoenen interieur een passend geheel. Het materiaal wordt blank afgelakt geleverd.


6BK Peridot

Deze spaanplaat kist is gemaakt in knikmodel met vlak deksel. De afwerking is in berkenlook. Zowel de montage van hout alsook interieur in milieuvriendelijk katoen maken het geheel compleet.


6K Robijn

Deze spaanplaat kist wordt afgewerkt met kersenfolie en gelakt afgewerkt. Met de bijpassende houten montage en mogelijkheid voor champagne-crepe of biologisch katoenen interieur een passend geheel. De kist heeft door zijn kleur een warme uitstraling.


320R-Jade

Dit massief eiken kistmodel met profilering is in rustiek kleur afgelakt. De structuur van het massieve eiken komt goed tot zijn recht. Er is een keuze voor interieur van champagne-crepe of milieuvriendelijk katoenen bed. De montage is in dezelfde kleurstelling in hout.


7E – Agaat

Deze spaanplaat kist wordt afgewerkt met eikenfineer en gelakt. Met de bijpassende houten montage en mogelijkheid voor satijnen of biologisch katoenen interieur een passend geheel. De kist heeft een verhoogd deksel.


UB07 – Euklaas

Kistmodel UB07 is gemaakt van pitriet; interieur van ongebleekt katoen.


UB09 – Kunziet

Dit kistmodel is gemaakt van rotan; voorzien van een houten binnenkist met katoenen bed. De montage bestaat uit rotan grepen en koperen sluitingen.


© Anita Messelaar 2015